Rakastava Valinta -seminaari

Tule opiskelemaan parisuhteen perustaitoja yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Kurssin aikana keskitytään yksilön mahdollisuuksiin vaikuttaa omien parisuhteittensa laatuun ja harjoitellaan hyvässä ihmissuhteessa tarvittavia taitoja.

Tuenko toiminnallani rakkaudellista suhdetta ja mitä voisin vielä aiheesta oppia? Seksuaalisuus, vuorovaikutus, omat rajat, itsenäisinä mutta yhdessä, mustasukkaisuus vai yhteinen hyvä. Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteesta vai teoista? Haluatko päästä lähemmäksi itseäsi ja kumppaniasi? Minkälaiset valinnat arjessa tukevat parisuhdetta, mitä kukin toivoo, mitä pelkää, mitä himoitsee, mistä kimpaantuu ja miksi.

Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen kasvatustieteen tri ja perheterapeutti Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa.

Rakastava Valinta -seminaarin taustalla on psykologi Kari Kiianmaan Suomeen tuoma Rakentava Valinta -seminaari, joka on nyt uudistettu tämän päivän pariskuntia puhuttelevaksi kokonaisuudeksi. Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista.

Parisuhdeseminaarin ohjaajina toimivat:

Tanja Alatalo
-Ihminen tavattavissa terapeuttiharjoittelija
-Rakastava Valinta seminaariohjaaja
-Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC)
 
050 520 7654
tanjamaria.alatalo@gmail.com
 
Ami Tuomarila
-Ihminen tavattavissa terapeutti
-Rakastava Valinta seminaariohjaaja
 
040 684 9464
ami.tavattavissa@outlook.com
 

Alkamisajankohdat:

Ilmoitamme tällä sivulla tulevista seminaareista!

 

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN YKSIN TAI YHDESSÄ!

Rakastava Valinta -seminaari on lahja itsellesi ja kumppanillesi.